Disse produkter kan være gode for dig og din krop

Om det er alene eller sammen med en partner, kan en vibrator dildo gøre din seksuelle oplevelse endnu mere interessant. Den kombinerer det bedste fra begge verdener, når det kommer til kvinders sexlegetøj. Det pulserende og stimulerende fra en vibrator, samt penetreringen fra dildoen.

Få en bedre orgasme når du onanerer

En vibrator dildo kan give dig ekstra nydelse når du er alene i sengen. Du kan bruge funktionerne hver for sig eller kombinere dem. En vibrator er ideel til at stimulere klitoris og skeden. Den kan gøre din onani session endnu frækkere og give dig orgasmer, som du ikke har oplevet dem før. Du kan vælge mellem flere designs, der hver især har deres fordele. Dit valg er derfor helt op til dine personlige referencer.

Brug den sammen med din partner

En anden mulighed end at bruge din vibrator dildo alene, er at bruge den i sengen sammen med en partner. I kan både bruge den til lidt frækt forspil, eller i kan bruge den under selve samlejet for at øge begge parters nydelse. Igen kan man her nyde godt af, at en vibrator dildo har flere funktioner, som man enten kan bruge samlet eller hver for sig.

Brug din vibrator dildo sammen med din exquiz glidecreme

En vibrator dildo kan med fordel bruges sammen med glidecreme fra exquiz. Dette giver en mere naturligt følende og rar oplevelse. Med glidecreme undgår du ubehagelig friktion og får derfor den optimale oplevelse med dit nye legetøj. Det er vigtigt at bruge vandbaseret glidecreme i stedet for silikonebaseret, når det skal kombineres med din vibrator dildo. Dette skyldes at sexlegetøj, der er lavet af silikone, kan blive nedbrudt af silikonebaseret glidecreme over længere tid.

Nyd din nye vibrator dildo med en vandbaseret glidecreme og få nye og frække oplevelser i sengen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *