Simple steps til at få et bedre sexliv

Sex er sundt for krop og sind – og for dit parforhold. Dit sexliv er vigtigt, og det glemmer du måske en gang imellem midt i en travl og hektisk hverdag. Derfor er der mange gode grunde til at prioritere og arbejde for et godt og aktivt sexliv. Men hvordan gør man så lige det? Hvordan arbejder man sig til et godt sexliv? Det kan der være flere svar på. Et godt sted at starte er ved at kommunikere med din partner om, hvad du drømmer om. Du kan læse mere om, hvad du kan gøre for at få et bedre sexliv nedenfor.

 

Kommuniker med din partner

Det virker måske banalt, men alligevel synes dette at være en ting, mange glemmer eller undlader at gøre. For nogle skyldes det måske blufærdighed, fordi de finder det pinligt eller akavet at snakke om sex og lyster med sin partner. Men det er altså svært at komme udenom, at god kommunikation på mange måder er vejen til et godt, aktivt og velfungerende sexliv. 

Om du vil det eller ej, kan du nemlig ikke læse din partners tanker, og din partner kan ikke læse dine. Så medmindre i siger det højt til hinanden, kan I ikke blot antage, at den anden ved og forstår, hvad I kan lide og fantaserer om. Derfor er det en god idé at begynde at vænne sig til at kommunikere mere med hinanden – både før, under og efter sex. De kan måske føles underligt og akavet i starten, men med tiden vil I helt sikkert vænne jer til det, og så vil i begge takke jer selv og hinanden for resultatet!

 

Prøv noget nyt

Har du været sammen med din partner længe, eller er jeg sexliv gået hen og blevet en anelse rutinepræget, kan det være værd at overveje, om I vil introducere noget nyt til det. Det kræver naturligvis kommunikation som nævnt ovenfor, fordi I er nødt til at snakke om, hvad I kunne tænke jer at prøve.

Det nye kan være et nyt spændende stykke legetøj, en ny stilling eller lokation, spændende forspil, et sjovt og erotisk spil eller noget helt andet. Det vigtigste er bare, at I er enige om, hvad I vil prøve og kan kommunikere med hinanden om det. Gå gerne på eventyr, prøv noget forskelligt og find ud af, hvad I kan lide.

 

Læg usikkerheden på hylden og slap af

Det virker måske nemmere sagt end gjort, og for mange er det med stor sikkerhed også tilfældet. Men usikkerhed og overtænkning er begge to ofte størrelser, der dræber den gode og intime stemning i soveværelset. Oplever du problemer med dit sexliv, kan det derfor være en god idé at prøve at se ind af og finde ud af, om det kunne skyldes, at du selv er usikker og måske har svært ved at slappe af i soveværelset. Er det tilfældet, kan det være en god idé at finde ud af, hvad usikkerheden bunder i og eventuelt tale med din partner om det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *