Krydre jeres kedelige sexliv

Uanset om i har været sammen i mange år, eller kun i ganske kort tid, så kan man komme til et punkt, hvor man synes, at sex er begyndt at blive kedeligt. Og sådan bør det absolut ikke være. Sex er sundt på rigtig mange punkter, og man bør aldrig gå på kompromis med sine negative følelser. Hvis man er nået til det punkt nu, så bør man tage affære, og komme igang, for der er en masse ting, man kan gøre, for at vende bølgen.

Inviter én ekstra med i sengen

Det lyder grænseoverskridende, men hvis i begge er med på, at invitere én ekstra med ind i jeres sexliv, så er det noget, der vil skabe en gnist hos hinanden. Uanset om det er en ny pige eller en ny mand, så vil det tænde hver især, at se hinanden sammen med andre. Det tænder også nogle, at se sin partner blive taget bagfra af en fremmede mand, og det kan tænde kvinden, at se sin mand bolle med en anden kvinde.

Tag på swingerclub

Hvis i ikke ønsker at invitere én ind i jeres seng, kan i også tage i swingerclub sammen. Her kan i være sammen, imens i kigger på andre have sex, men hvis i har mod på det, kan i også lave et partnerskift, hvor i hver i sær boller med nogle andre. Det kan være tæt på hinanden, men også i hver jeres rum.

Køb legetøj

Hvis i ikke har lyst til at invitere nogen ind hos jer, og ej heller tag ud til andre, men blot ønsker, at de bare skal være jer to. Så kan vi også købe noget voksen legetøj. Det er altså legetøj, både til mænd og kvinder, hvor i kan få afprøvet nogle ting, mærke nye kildende steder og eksperimentere med hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *