Sexlegetøj til par gør jeres forhold hot igen

Sexlegetøj kan være netop det der gør jeres sexliv sjovt igen

Nogle har et lidt strengt forhold til sexlegetøj, men det er tit fordi de ikke har prøvet det endnu. Det er nemlig med næsten 100% garanti noget der vil gøre jeres sexliv sjovere. 

Det kan være lidt forskellig hvad man tænder på. Nogle er vilde med fetish, hvor der skal nogle håndjern og andet BDSM udstyr til. Andre vil igen hellere have en vibrator der kan bruges under sex. Så den dermed stimulerer ham og hende. Uanset hvad i er til, så prøv det. Det giver en helt ny dimension til sexlivet. Det bliver ekstra frækt og pirrende. Dertil kommer også at man tit syntes det er sjovere. Det kan også føre til smil og grin, hvilket kun binder forholdet endnu mere sammen.

Prøv noget nyt sammen og få et bedre forhold!

Det at eksperimentere sammen er altid sundt. Så vokser man sammen i forholdet og får nogle pirrende og grænseoverskridende oplevelser sammen. Man skal aldrig være bange for at forslå nyt til sin partner. Specielt ikke hvis hverdagen har taget pusten lidt ud af forholdet. Hos nogle er det endt i han sidder i værkstedet med håndværkerrøv og pudser på sine nye fælge mens hun strikker sokker på sofaen. Ja ja det er lidt overdrevet. Pointen er dog at man hurtig kan leve sig lidt fra hinanden, hvis ikke man holder forholdet spændende. 

Planlagt sex hver onsdag er noget der er en mood killer. Dermed gælder det om at være spontan, såvel som at man skal huske at prøve nye ting. Tag hende midt på en mandag, smid hende op på bordet og giv hende en omgang. Det er den slags der gør at man går og får frække tanker i hverdagen. Hun ved aldrig hvornår hun bliver taget og får en tur. For ham er det sjovt at kunne sætte tænderne i hende når det lyster ham. Sørg for at holde sexlivet aktivt. Jo mere i gør det, jo mere har man lyst. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *